Sidor

måndag 12 mars 2012

Heather Brooke

The Sims 3
Det här är Heather Brooke. Hon är min Sim för tillfället och jag har spelat med henne i fyra "testdagar". Tänkte lägga upp bilder och information om henne ibland eftersom att hon är ganska intressant. Vi börjar med en "Om Heather".

Heather Destiny Lynne Brooke är en ungdom som nyss flyttat till ett litet hus i Sunset Valley. Hennes föräldrar är döda och hennes syster Destiny är försvunnen. Heather är ensam, men behöver som alla andra närhet och är därför ibland ute och pratar med vänner.
Heather är prydlig, ett fotograföga, en kockbegåvning, virtuos och hon har gröna fingrar. Hennes stora passion är mode, men hon älskar också att spela gitarr och sjunga.

I hennes liv är allt perfekt. Hon tycker verkligen om det och lever ensam i sitt toppmoderna hus med ett kök, ett sovrum, ett badrum och ett vardagsrum.


Dag 1

Heather har just flyttat in och bestämmer sig för att spela lite tevespel när hon inte har något annat att göra. Det är roligt och spännande.
Hon har satsat på pastell/lax-rosa och det passar väldigt bra på henne. Inte så mycket smink, bara lite laxrosa ögonskugga och ett nästan hudfärgat läppglans.

Efter en rundtur i huset hittar Heather gitarren och börjar genast spela. Hon kommer upp i nivå 3 innan det är dags att äta middag och gå till sängs.

Dag 2

Pastellfärger är Heathers favoriter. Idag har hon pastellgrönt och vitt. En härlig blandning. Sminket är likadant som igår förutom att ögonskuggan är grön och det är lite mer mascara.

Heather tar en tupplur så att hon kan spela gitarr på kvällen till ungefär 1-2 på natten.


Dag 3

Heathers smink är idag blå, nästan lite lila, ögunskugga, mycket mascara, lite rouge och det vanliga läppglanset. Hon har ett par vita örhängen som är ganska stora ringar.

Hon har en ljust pastellblå klänning för idag ska hon ut och träffa en kille. Hon kanske lägger in en stöt någon gång i framtiden på Nathan. 

En till närbild. Är hon inte ganska söt ändå? Hon kanske får sin Nathan i alla fall.

Ännu mer gitarrspelande. Hon är nu på nivå 7 och ska snart ta ett jobb inom musikbranschen. 


Dag 4

Idag är det lite gulorange och vitt som gäller. Nästan brun ögonskugga och annars likadant som igår.

En snygg topp i gulorange, en kort och tajt vit kjol och ett par klacklösa gulorange skor.


Läs mer om Heather nästa gång. Leta under kategorin 'The Sims 3' så hittar du det!
Kramar från Belle & Heather

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar